LIVE EVENT - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER I KØBENHAVN

Eventet starter om:

0 d:0 t:0 m:0 s
Nordic Biohacking Day
Biohacking. Optimal livsstil. Performance. Fokus. Dig.

VI HAR UDSOLGT AF FYSISKE BILETTER!

UPDATE: VIDEO STREAMING NU TILGÆNGELIG

Et event for dig som vil opnå...

Et nyt niveau af energi, performance og livsglæde

At netværke med "toppen af poppen" af Danmarks proaktive helbreds- og livsstilseksperter

At få indsigt i hvordan danske top-performere "hacker" deres liv og når deres mål!

Efter den enorme interesse omkring vores event, kan vi nu melde ALT UDSOLGT til det fysiske event, og det er vi virkelig taknemmelige for! 

Men, grundet de mange folk vi har måtte skuffe, så har vi valgt at investere i en video-streaming løsning, som gør det muligt at få endnu flere deltagere med!

For kun 197,-kr får du adgang til videooptagelser fra alle talere, som kan ses LIVE eller når det passer dig!


Vi har skræddersyet et program der giver DIG max inspiration, til at blive den bedste version af dig selv!

Få en toptunet hjerne! Umahro Cadogan - Forfatter, sundhedsekspert og coach kendt fra adskillige TV programmer om sundhed og performance - gør os klogere på hvordan du kan styre hjernes kemi så du har MAX fokus når du har brug for det!

Sund fastfood! Mads Bo - Danmark Juice/Smoothie-konge, forfatter og foredragsholder - udfordre dine fordomme om at det er svært at spise grønt nok hver dag!

Rigtig mad! Thomas Rode -  Pæleo-kok, forfatter, foredragsholder, og trænings-guru - kommer med inspiration til hvordan man holder sig sund og stærk ved at skele til vores forfædre!

Fyrre, Fit og Flyvende! Rasmus Just - fra TV2's "Min sindsygt sunde familie" giver dig opskriften på hvordan du får en supermand-krop med MINIMAL indsats!

Styrk dit immunforsvar! Pia Norup - Læge og Functional Medicine Practitioner - og Tine Jørgensen - Cand.scient i Klinisk ernæring - giver dig den seneste viden om hvordan du kan optimere dit immunforsvar.  

Få det gjort! Mads Friis - Vanehacker og start-up coach - guider dig til at bryde de dårlige vaner, og holde fast ved de nye og gode! Mads er et kendt ansigt i den danske start-up scene samt driver podcasten Growth Island som omhandler hvordan du bliver den bedste version af dig selv.

Slip energien løs! Thore Fogh - Growth-trainer, åndedrætsekspert og kropsterapeut - giver dig hacks til at overkomme dagligdagens stressede situationer! 

Top-performance! Rikke Hørlykke - Personlig træner og tidligere professionel håndboldspiller -  giver dig indsigt i vigtigheden restitution hvis du vil performe på et højt plan, både fysisk og mentalt.

OG... ikke mindst, så har vi samlet en række rigtigt gode leverandører og behandlere, som alle kan hjælpe dig til et optimalt liv med et optimalt helbred!


Eventet starter d. 20. September kl 09.30 og slutter igen kl 17:30


Dine værter

Martin & Nickolai - to af Danmarks førende Biohackere - vil guide dig igennem dagen, og står på mål for at DU får et FANTASTISK event !

Lanceringen af vores Nordic Biohacking Blueprint markerede starten på noget stort i Danmark! Vi blev overvældet af den kæmpe interesse der var omkring lanceringen. Tiden er helt sikkert moden til, at give alle danskere indsigt i hvordan man finder frem til den bedste version af sig selv. Grundet den store interesse, så føler vi det eneste rigtige er at gengælde glæden, ved at sikre at så mange som muligt kan deltager i dette første store Biohacking event i Danmark. 


Vi har samlet en lang række udstillere og leverandører som alle sammen passer ind i et værdisæt, vi selv kan stå på mål for. De har alle lovet os at komme med rigtigt gode deals til alle deltagere. I de kommende dage vil vi publicere en liste her på siden. 


Vi håber virkelig at nå ud til så mange som muligt med eventet, så selvom prisen pr. billet burde ligge på 2.249 kr., så har vi valgt at sætte prisen til kun 497kr. frem til den 2. september! 

VI HAR UDSOLGT AF FYSISKE BILETTER!Det får du med i prisen...
Lukket Facebook gruppe for event-deltagere
For at give dig den bedste service før, under og efter vores event, så får du adgang til en lukket gruppe på Facebook hvor du kan stille spørgsmål, netværke og ikke mindst få tilbud fra de mange udstillere på eventet. 
Adgang til en masse rabatter!
Vores fantastiske leverandører har tilbudt at give (næsten) de samme rabatter til vores "streaming-gæster", som til de der hurtige at få en billet til vores event på Hotel Villa Copenhagen! 

Kontaktinformation


Betalingsadresse

BetalingsinformationDu bliver ikke opkrævet for dette køb, men hvis du vælger at foretage et valgfrit køb senere, vil denne kortinfo blive brugt til at fuldføre denne transaktion!

Afslutning af betaling med PayPal

Nordic Biohacking Daykr157.60

  • Samlet betaling
  • 1xNordic Biohacking Daykr157.60
    -+

Alle priser i DKK


HAR DU SPØRGSMÅL?

Så skriv endelig til: martin@newnormallabs.com